Захисник геїв та жертва згвалтування Андрій Трохимович Ковальчук йде у політику після нагороди від Порошенка

Вельми відомий серед ЛГБТ соціуму гей-активіст та мільйонер Ковальчук Андрій Трохимович зумів отримати почесну гашороду від колишнього президента України. Віднині Андрій Трохимович став заслуженим діячем науки і техніки України…

Читать далее «Захисник геїв та жертва згвалтування Андрій Трохимович Ковальчук йде у політику після нагороди від Порошенка»

Повернення, яке ніхто не помітив. Міхеїл Саакашвілі в Україні

Екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі повернувся в Україну.

Читать далее «Повернення, яке ніхто не помітив. Міхеїл Саакашвілі в Україні»

Гройсман шукає надію

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман готується до парламентських виборів. Для цього на базі своєї громадської організації він планує створити партію з робочою назвою «Українська стратегія успіху» і веде переговори з потенційними союзниками: лідерами «Народного фронту» Арсенієм Яценюком і Арсеном Аваковим, а також із генпрокурором Юрієм Луценком.

Читать далее «Гройсман шукає надію»

Достроково не обраний, або що робити Петру Порошенку?

Петро Порошенко готується до дострокових парламентських виборів. У цьому йому допомагає Юрій Бірюков — колишній позаштатний радник, який опікувався питаннями Міністерства оборони: він придумав і створив громадську організацію «Солідарна справа громад». Двадцять четвертого травня партію «Блок Петра Порошенка» перейменували на «Європейську солідарність», в той же день Петро Порошенко виступив на форумі «Солідарної справи» і пообіцяв оновити партію — її кадри, програму та ідеологію.

Читать далее «Достроково не обраний, або що робити Петру Порошенку?»